Centrum voor Hypnotherapie het Groene Hart

Monique Gelauff

Deze therapeut heeft een kinderspecialisatie
www.hypnotherapiehetgroenehart.nl Stuur een bericht

Meer over Monique Gelauff

Na een 12-jarige loopbaan in de Geestelijke Gezondheidzorg als verpleegkundige, behandelaar en adviseur communicatie, zocht ik verdieping. Een studie Hypnotherapie, aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam, was hierop het antwoord. Vanuit mijn interesse voor de bijzondere wisselwerking tussen lichaam en geest volgde ik onder andere specialisaties voor het behandelen van volwassenen en kinderen met buikklachten/PDS. Sinds 2003 ben ik als zelfstandig Hypno en PDS-therapeut actief in ‘Centrum voor Hypnotherapie het Groene Hart’.

Mijn kwaliteit is om vanuit mijn passie verbinding te maken met de ander.
Door een stukje je mee te reizen op jouw ontdekkingstocht naar wat jij nodig hebt om je gezond en gelukkig te voelen. Door echt te luisteren, er te zijn, zonder oordeel. Zodat jij op jouw ontdekkingsreis verbinding kan maken met jezelf. Je eigen kracht. Om je geestelijk en lichamelijk gezond te voelen. Daarbij maak ik gebruik van hedendaagse psychotherapeutische technieken, moderne hypnotherapie en toegepaste medische hypnose, afgestemd op jouw specifieke vraag.

Ik ben sinds 2003 actief bij de vereniging ‘De Samenwerkende PDS-therapeuten’. Sinds 2013 zet ik mij als voorzitter van het bestuur in om hypnotherapie als evidence based behandeling onder de aandacht te brengen bij behandelaars, patiënten en het algemene publiek.

Mijn opleidingen

  • Post HBO-Gezondheidsvoorlichting en communicatie
  • 3-jarige beroepsopleiding tot Hypnotherapeut, Nederlandse academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Specialisatie Hypnotherapie bij PDS, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Specialisatie PDS bij kinderen, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • HBO-Verpleegkunde

 

Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident