Praktijk Verbeek en Jong

Mariëtte Jong

Meer over Mariëtte Jong

Ik ben docent, coach, counselor en hypnotherapeut.  Ik ben de specialisatie voor PDS-therapeute gaan volgen, omdat ik uit ervaring weet hoe bepalend PDS kan zijn in je leven en dat deze manier van werken een positief effect heeft op de klacht PDS.

Vanaf mijn pubertijd heb ik veel last gehad van buikpijn met onregelmatige stoelgang. Hier praatte ik echter nooit over, omdat ik mij schaamde en mij niet realiseerde dat dit te maken had met PDS. Het beperkte mijn leven zodanig dat ik niet meer overal vrij naar toe durfde te gaan. Pas tijdens mijn opleiding voor hypnotherapie ontdekte ik dat dit te maken had met PDS.

PDS klachten worden met behulp van hypnotherapie sterk verminderd. Door diepe ontspanning en aandacht op de werking van de darmen komen deze tot rust. Er vindt positieve en blijvende verandering plaats, waardoor de klacht minder belemmerend werkt en de kwaliteit van het leven wordt vergroot.

De PDS behandeling heeft op mij een positief effect gehad, zodanig dat het mijn leven niet meer negatief beïnvloed. Dit gun ik een ieder.

 

Mijn opleidingen

  • Opleiding Acceptance and Commitment Therapy, BivT te Beverwijk
  • PDS-therapeut, BivT te Beverwijk
  • SOLK en hypnotherapie / Medische hypnose, Academie Hypnos te Bussum
  • Opleiding Hypnotherapie en psychosociale therapie, Academie Hypnos te Bussum
  • HBO-jeugdwelzijnswerk te Amsterdam.

 

Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident