Centre For LifeArt

Marianne Timmerman-Hollander

Meer over Marianne Timmerman-Hollander

Ik ben geboren in 1961, ben gehuwd en moeder van een zoon. In mijn praktijk werk ik als psychodynamisch therapeut / integraal hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en coach. Dit combineer ik met een functie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle als studentendecaan in het domein Gezondheid & Welzijn.

Tijdens de sessies staan bewustzijn en eigen verantwoordelijkheid, leren en handelen, de cliënt als persoon en het resultaat centraal, dit alles waar wenselijk gecombineerd met mijn diepgaande technieken als psychodynamisch therapeut en integraal hypnotherapeut.

Als praktisch ingesteld mens met een nuchtere, optimistische kijk op het leven, heb ik zelf de nodige levensballast omgezet in levensbagage en ik hoop anderen eveneens een stukje op weg te kunnen helpen om hun doelen te kunnen behalen door een steen in hun rivier te verleggen.

​Met behulp van diverse technieken zoek ik naar oorzaken in álle levensgebieden, in heden en verleden. Ik plak geen pleister, ik zoek naar de splinter.

Het is fantastisch om te zien hoe mensen weer in hun kracht komen door een goede balans te hervinden en deze structureel te herstellen.

Mijn opleidingen

  • 4-Jarige beroepsopleiding psychodynamische therapie en integrale hypnotherapie.
  • Opleiding tot gespecialiseerde PDS- therapeut

 

Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident