Praktijk voor Hypno- en Psychotherapie

Marianna Rácz

Meer over Marianna Rácz

In mijn praktijk begeleid ik mensen op een persoonlijke en professionele manier bij het oplossen van psychische en emotionele problemen, zoals spanningen, angsten, onzekerheid, slaapproblemen, onverwerkte ervaringen, psychosomatische klachten, een gebrek aan concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en lust for life.

Naast mijn praktijk ben ik als kerndocent psychotherapie, hypnotherapie en EMDR verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

In mijn optiek is elk mens uniek, en heeft iedereen bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden. Oplossingen moeten daarom individueel en op maat gesneden zijn. De therapeutische middelen die ik inzet gaan uit van deze opvatting. Ik help je opnieuw in contact te komen met je kracht, zodat je jezelf kunt genezen en (weer) verder kunt groeien.

Als we een afspraak hebben gemaakt, onderzoek ik samen met jou waar het aan schort. Jij wordt door mij gezien, gehoord en serieus genomen; je hebt mijn oprechte belangstelling. We bekijken wat er aan de hand is, hoe jou dat raakt en hoe jij daarmee omgaat. Samen maken we een plan op maat, we lopen samen het pad naar de oplossing –  en jij staat centraal.

De ervaring leert dat deze manier van werken behalve prettig, ook zeer effectief is; binnen afzienbare tijd kunnen mooie resultaten bereikt worden.

Mijn opleidingen

  • Integratieve Psychotherapie, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Hypnotherapie
  • PDS-therapeut
  • EMDR-therapie
  • EFT-Relatietherapie
  • Systemisch Coachen

 

Logo VIT Logo ECP
Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident