Praktijk voor hypnotherapie

Karen Kramer

Deze therapeut heeft een kinderspecialisatie
www.onderbewustalternatief.nl Stuur een bericht

Meer over Karen Kramer

Ik woon met mijn man, onze studerende dochter en 2 katten in de Utrechtse wijk Overvecht, waar ik sinds 1999 een praktijk aan huis heb.

Het mooie aan hypnotherapie vind ik, dat ik me steeds opnieuw kan laten verrassen door elke cliënt en vooral door wat er onbewust naar boven komt. Hypnotherapie kan de ene keer de nadruk leggen op wat iemand wil bereiken, en daarmee op de toekomst en het bewerkstelligen van een bepaalde verandering of juist aandacht geven aan het verleden en de oorzaken van de huidige problemen of klachten. In beide gevallen ligt de kern in wat er in het hier en nu met iemand gebeurt. Vanuit die veelzijdigheid ben ik mij sinds het volgen van mijn opleiding ook in diverse richtingen blijven bijscholen. Een deel van de door mij gevolgde opleidingen en trainingen zie je hieronder.

Bij elke cliënt en voor elke klacht vind ik het opnieuw een uitdaging om samen te ontdekken wat er nodig is. Hypnotherapie biedt daarin de mogelijkheid om niet alleen het rationele en bewuste denken aan te spreken, maar juist ook het onderbewuste, gevoelsmatige en intuïtieve. Je onderbewustzijn is een bron van nieuwe mogelijkheden en kan je de alternatieven aanreiken, waar je met je bewuste denken misschien al zolang naar op zoek was, maar niet kon vinden. Daarom zeg ik: je onderbewuste geeft je het alternatief!

 

Mijn opleidingen

  • Hypnotherapie, SETH Academie voor Eclectische Psychotherapie
  • Medische hypnotherapie, TranceArt Academie te Den Haag
  • Specialisatie Prikkelbare Darm Syndroom, BivT te Beverwijk
  • Ericksoniaanse Hypnotherapie (1 t/m 4), Mindspring te Utrecht
  • Specialisatie “Kinderen met functionele buikpijn” , Samenwerkende PDS-therapeuten

 

Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident