InsideStrong

Desiree van den Berg

Deze therapeut heeft een kinderspecialisatie
www.insidestrong.nl Stuur een bericht

Meer over Desiree van den Berg

Graag stel ik mij even voor. Ik ben geboren in Capelle a/d IJssel, en woon reeds enige tijd met veel plezier in Zeist. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, Nina en Laurens. Na een carrière in de zakelijke dienstverlening ben ik weer terug bij mijn liefde voor de psychologie. In 2015 heb ik InsideStrong opgericht: Praktijk voor Integratieve Hypno-Psychotherapie en Coaching.

Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht als Ontwikkelingspsycholoog. Vanuit mijn belangstelling voor kunst heb ik, destijds naast mijn werk als onderzoeker, in de avonduren de kunstacademie gedaan aan de Hogeschool Utrecht. In 2017 ben ik afgestudeerd als Integratief Hypnotherapeut en 2018 als Integratief Psychotherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Aan deze opleiding ben ik tevens verbonden als supervisor. In 2019 heb ik de specialisatie afgerond tot PDS therapeut.

In mijn vrije tijd schilder ik graag, ik houd van fietsen en hardlopen. Ik geniet van de natuur en het kweken van groenten in mijn eigen moestuintje. Als therapeut ga ik uit van het integratieve principe ‘de cliënt weet het, kan het, doet het’. Dit betekent dat jij als cliënt centraal staat met alles wat je meebrengt aan unieke mogelijkheden en hulpbronnen. In mijn praktijk bied ik je een open en veilige sfeer waarin ik je begeleid bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Ik gun het je van harte om je ten volle te ontwikkelen zodat je (weer) kunt genieten van je leven.

Mijn opleidingen

  • Hypnotherapie, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Integratieve Psychotherapie voor volwassenen, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • PDS-therapeut, BivT te Beverwijk
  • EMDR-i, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Medische Hypnotherapie, TranceArt te Den Haag
  • Ericksoniaanse Hypnotherapie, Mindspring te Utrecht
  • Specialisatie “Kinderen met functionele buikpijn”, Samenwerkende PDS-therapeuten

 

Logo Emdri Logo NVNLP
Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident