Praktijk Vivère

Carine Lichtenberg

Meer over Carine:

Al vroeg in mijn leven wist ik dat in de relatie met anderen mijn werk zou liggen. Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de psyche van de mens. Ik heb gedurende 15 jaar waardevolle werkervaring opgedaan bij een revalidatie-instelling en heb me daar als ergotherapeut gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenletsel en visuele beperkingen. Ik startte daarnaast met de HBO opleiding Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie aan de Academie Hypnos, welke ik met veel plezier en interesse heb afgerond.

Om mijn expertise uit te breiden, heb ik mij specifiek gericht op het Prikkelbare Darm Syndroom. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van PDS, zodat ik mijn cliënten de meest actuele en effectieve behandelingen op het gebied van hypnotherapie kan bieden. Mijn specialisatie stelt mij in staat om maatwerk te bieden.

Wat ik belangrijk vind is dat jij je veilig en op je gemak voelt in mijn praktijk. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen of een afspraak maken?

Neem dan contact met me op.

 

Mijn opleidingen

  • Hypnotherapie en psychosociale therapie (4 jarige HBO opleiding)
  • Opleiding Hypnotherapie bij PDS, gevolgd bij HYPNOS
Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident