Praktijk voor integratieve psychotherapie en coaching

Bas Rijnders

Deze therapeut heeft een kinderspecialisatie
www.psychotherapierijnders.nl Stuur een bericht

Meer over Bas Rijnders

Ik ben een betrokken, gedreven en enthousiast therapeut en leg me vooral toe op de behandeling van PDS. Dit blijft me boeien omdat de problemen bij iedereen weer zo anders zijn en de behandeling ervan een brede inzet van al mijn kennis en ervaring mogelijk maakt en ook vraagt. De goede resultaten motiveren me extra.

Daarnaast richt ik me ook op de behandeling van stress- en burn-out klachten. Vaak komen beide aandachtsvelden aan bod in een behandeling omdat stress en PDS met elkaar samenhangen. Dan is het fijn om in beide gebieden gespecialiseerd te zijn.

Ik zet in mijn werk graag al mijn mogelijkheden in en heb naast de hypnotherapie een voorliefde voor de ACT (acceptance and commitment-therapy). Je kunt er van op aan dat ik met al mijn aandacht ook alle tijd neem om naar je te luisteren en om te doen wat nodig is. Je hebt hierbij je eigen inbreng en ik neem jou en je inbreng altijd serieus.

Je mag me bellen voor informatie. Een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek behoort altijd tot de mogelijkheden dus voel je vrij om contact met me op te nemen.

Mijn opleidingen

  • Integratieve therapie, Nederlandse academie voor psychotherapie te Amsterdam
  • Hypnotherapie,  Nederlandse academie voor psychotherapie te Amsterdam
  • PDS-therapie, Nederlandse academie voor psychotherapie te Amsterdam
  • Kinderspecialisatie PDS, Samenwerkende PDS-therapeuten
  • Stress en Burn-out preventie en behandeling, CSR-centrum
  • ACT therapie

 

Logo VIT
Aanmelding nieuwe cliënt
Meerkeuze *
Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident