De Samenwerkende PDS-therapeuten

06-26130783
info@pds-therapeuten.nl

Algemene informatie

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met één van de therapeuten, aangesloten bij de Samenwerkende PDS-therapeuten vereniging, dan kunt u bij “vind een therapeut” een therapeut kiezen bij u in de buurt. U kunt daar direct doorklikken naar de therapeut van uw keuze. Of u kunt via een contactformulier aan hem of haar een vraag stellen.

 

Vragen

Wanneer u algemene vragen over de vereniging heeft of meer informatie wenst als huisarts of specialist, dan kunt u ons mailen of bellen op 06-26130783.

Als u vragen heeft over de behandeling voor u of uw kind neem dan direct contact op met de PDS-therapeut bij u in de beurt. Die vind u via vind een therapeut pagina.

Wilt u zich als therapeut aansluiten bij de Samenwerkende PDS-therapeuten ga naar “Over ons“. Daar vindt u uitgebreide informatie over de toelatingsprocedure. Daar kunt u ook via een email contact opnemen met de Toelatingscommissie.

 

Informatie folders

In onze overzichtelijke folders ‘ Darm-management bij PDS‘ en ‘De baas over je darmen‘ vindt u informatie over de behandeling van de Prikkelbare Darm Syndroom (bij volwassenen en kinderen) met hypnotherapie. U kunt ze inkijken door erop te klikken.

Darmmanagement bij PDS               De baas over je darmen

Als u als huisarts of een specialist folders wilt ontvangen dan kunt u deze via de onderstaande link aanvragen. U ontvangt de folders van de PDS therapeut  in uw regio.

 

Bestel folders
Copyright 2023 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident