Verhalen van onze cliënten

Lees hier al de verhalen van onze cliënten en ontdek waarom ze voor ons gekozen hebben

Praktijk voor integratieve psychotherapie | Amsterdam

Ik had zeer ernstige darmklachten al meer dan 20 jaar en Renny heeft een op maat behandeling gegeven. Ik vind haar een  kundige, to-the-point en warme therapeut met zeer veel ervaring. Mijn klachten zijn tot 95% gereduceerd en bij stress kunnen mijn darmen weer opspelen, maar nu weet ik wat ik hieraan kan doen.

Anthoinette

Praktijk Centre for LifeArt | Zwolle


Marianne is een zeer professionele en betrokken therapeut. Ze geeft altijd de volledige aandacht tijdens de sessie. Ze kan moeiteloos schakelen en heeft een heel scala aan technieken in huis. Warm, vriendelijk, maar ook scherp en pittig. Ze komt op mij altijd oprecht en eerlijk over en er ontgaat haar weinig. Ondertussen ben ik al heel wat inzichten rijker. Haar praktijk aan huis is een fijne en rustige ruimte met een prettige uitstraling waar ik me altijd meteen welkom voel. Iedereen heeft een ‘Marianne’ nodig in zijn leven, zeg ik wel eens tegen vrienden. 

Janneke

Praktijk Charlotte Dreesmann | Haarlem

Samen met Charlotte heb ik twee belangrijke pijlers in mijn leven aangepakt: een eetstoornis en het prikkelbare darm syndroom. Vanuit een goed uitgestippeld plan zijn we aan het werk gegaan. Elke stap van de therapie is overwogen en precies wat je nodig hebt op dat moment. Ik heb coaching gehad, maar ook hypnotherapie en EMDR. Charlotte heeft me kundig verder geholpen in mijn proces”

Jessica

Praktijk Angstvrij klachtvrij | Heemstede

Een warm en deskundig intake gesprek in de juiste omgeving voor de sessies. Mijn therapeute straalt veel warmte uit, haar stem brengt veel vertrouwen over. De afronding na de laatste sessie werd door mij als zeer prettig ervaren

Wouter

Praktijk Sander Post van der Linde | Den Haag

Op advies van de MDL-arts ben ik eens gaan kijken wat hypnotherapie voor mij kon betekenen. Via de site van de aangesloten pds-therapeuten kwam ik bij Sander terecht. Na 4 sessies merkte ik al een behoorlijk verschil en ik kan gerust zeggen dat mijn leven weer leuk is geworden. Ik heb meer zelfvertrouwen, meer energie en mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Mijn klachten zijn uiteindelijk sterk afgenomen, iets wat met medicatie en anders eten niet is gelukt. Een aanrader dus. Bedankt Sander

Pieter

Praktijk de Essentie | Enschede

“Ik heb goede resultaten bereikt!’
Na veel jaren van heftige buikklachten met iedere dag veel pijn, verschillende onderzoeken  en medicijnen van huisarts en specialisten, ben ik op advies van de MDL-arts bij Peter van Essen gekomen voor hypnotherapie .

Na 6 sessies met verschillende opnames, gericht op mijn klachten, en iedere dag oefenen, ervaar ik goede resultaten: ik heb bijna geen last meer van buikpijn. Een enkele keer heb ik een terugval, maar daarna gaat het weer beter.

Peter is rustig, luistert goed en verdiept zich in mijn klachten, daardoor voel ik me op mijn gemak en werkt de therapie goed.

Augustus

Praktijk Van Huisduinen | Zoetermeer

De hypnotherapie sessies hebben mij erg veel geholpen. Ik heb echt het idee dat ik nu meer controle heb over mijn verteringsstelsel (met name de darmen) en dat er meer rust heerst in mijn darmen. Beide zorgen ervoor dat ik aanzienlijk minder klachten heb. Ik heb veel minder last van een opgeblazen buik en van winderigheid. Ik kan ook veel meer voedingsmiddelen eten waar ik vroeger erg veel last van had en nu veel minder last van krijg of geen last van krijg. PDS is meer een rol op de achtergrond gaan spelen waar ik veel minder mee wordt geconfronteerd terwijl ik vóór de hypnotherapie sessies er dagelijks hinder van ondervond. Door de spraakopnames die ik op mijn telefoon heb staan (waar ik nog steeds naar luister) kan ik het vertrouwen wat ik heb ontwikkeld in mijzelf en in mijn darmen blijven vergroten of bevestigen waardoor ik het idee heb dat ik mijn klachten ook zelf weer onder controle kan krijgen wanneer deze erger worden. Daarnaast heb ik ook het idee dat ik überhaupt meer vertrouwen in mijzelf en in mijn lichaam heb gekregen wat zich op meerdere wijzen uit in het dagelijks leven.

Kortom, ik heb er erg veel baat bij gehad en zou het aan iedereen aanraden die ook last heeft van PDS.

Petra

Praktijk Andere Weg | Vlagtwedde

Ik trof bij jou een open-minded en deskundig therapeut die bereid was aan te sluiten bij mijn hulpvraag. Mijn hulpvraag week mogelijk wat af van de standaard maar daar durfde en kon je in mee bewegen. Ik ben je daar erg dankbaar voor.

Rutá

Praktijk Nicoline Bos | Almere

Toen mijn MDL arts mij doorverwees naar hypnotherapie was ik zwaar gefrustreerd. Toen ze me ging uitleggen dat ik de controle over mijn darmen moest terugnemen kreeg ik een heel raar gevoel. Ergens dacht ik wel dat het klopte, maar hoe? Nu begrijp ik het en weet ik dat de PDS toch tussen mijn oren was. En laat ik het nooit meer zover komen.

Joke

Praktijk Nicoline Bos | Almere

Natuurlijk wil ik graag iets schrijven over mijn ervaring bij Nicoline. Mijn huisarts had er geen geloof in dat deze behandeling effect zou hebben bij mijn PDS oftewel de Spastische darm. En nog andere aandoeningen. Vanaf de eerste behandeling en de bandjes die Nicoline inspraak. Die ik nog bijna dagelijks afluister ben ik sterker geworden. Sta meer in mijn kracht en zelfvertrouwen. Darmklachten en andere aandoeningen kan ik beter mee om gaan. De ontspanning en ademhalingsbandjes geven mij rust en ontspanning. Zo blij dat wij toch de behandeling aan durfden. Ook privé ben ik sterker geworden. Zoals Nicoline ’t noemt, heb ik een heldere geest meer ontwikkelt. Nogmaals hartelijk dank voor alles Nicoline. Wij houden contact.

Karen

Copyright 2024 De Samenwerkende PDS-therapeuten
Ontwikkeld door Convident